Hur fungerar det?


Detta är enligt oss ett underbart ställe, ett ställe vi själv vill vara på, vilket gör det till vårt fritidshus. Här lever man det enkla livet, inget är traditionellt lyxigt förutom Sonoshögtalarna. För oss är det enkla det vi söker när vi ska vara lediga. En gammal smedja som står som den gjorde när en dansk arkitekt lämnat den. Vi har tillfört lite färg och mönster. huset är gammalt och ibland tar det tid att få varmvatten men det är alltid varmt och skönt i huset. Vi ska försöka beskriva allt det praktiska, hur många man kan bo, hur man kan sova vad det kostar osv. Häng med vidare!

Detta stället har ett huvudhus med tre sovrum med en dubbelsäng i varje rum och sen finns det en extrasäng i det ena rummet. I huvudhuset finns det två toaletter och två duschar. Det finns också ett mindre kök som ska ha den utrustningen som behövs för att laga middag till alla som bor här. Inne vid köket finns det två mindre bord och så finns det ett långbord ute i den gamla smedjan där man sommartid kan sitta och äta.

I gamla stallet, alltså det andra huset på tomten, finns det två sovrum. Ett som är öppet och ligger som ett loft och ett som är stängt. Båda har dubbelsäng. Där inne finns också en toalett och en dusch.

Så fem dubbelsängar i egna rum. Ett av rummen har en tredje säng.

Det var sängfördelningen, nu över till priserna. Vi har lite olika priser beroende på när man vill hyra. På vår och höst kan man hyra antingen helg eller mitt i veckan. På helger kan man hyra stället minst två nätter och priset är 4500 dkr/dygnet. Vill man istället hyra stället i veckan kostar det 2500kr/dygn minst tre dygn. Skriv oss en mail och fråga när det är ledigt.

Det finns badbrygga i hamnen och sen finns det sandstränder ca 7 min i bil eller 20 min på cykel bort. Man kan också cykla in till Rødvig och köpa färsk fisk i hamnen.

Har ni fler frågor? Skriv genast till oss på info@thenorrmans.com så svarar vi er. Vill ni se bilder så finns det några smakbitar nedan som ni kan kika på.

Varmt välkomna till The Norrmans by the sea!