The Norrmans
Countryside

Långt ut på den danska landsbygden finner du vårt Boutique Bed and Breakfast. Hit kommer man för att slappna av, äta och dricka gott, bli inspirerad, spela spel, ligga i hängmattan under valnötsträdet på dagen, spela boule med vänner ute i ladan eller ströva runt i vår butik och bli inspirerade av den inredningsvärld vi byggt upp där. Här finns inga bilar, det är helt tyst och ni ser ut över åkrarna. Vi tror att detta är bra för människan och därför valde vi denna plats.


I år driver Fanny & Scott restaurangen på The Norrmans. De har arbetat med några av de bästa restaurangerna i världen och nu ska de ge vidare av sin kunskap till er. De ska helt enkelt göra det de är bäst på, laga mat, servera vin och ta hand om er. Vi ska göra det vi är bäst på, inreda, utveckla, bygga och se till att The Norrmans ger er en bra upplevelse när ni går in genom dörrarna.

Villan eller stallet?

När du bor på "The Norrmans - countryside" kan du välja mellan att bo i det gamla stallet eller i villan. Om du klickar på bilderna kommer du vidare till de olika husen och kan läsa mer om vilket som passar dig bäst. I stallet är rummen små och mysiga och alla har sin egna inredning och egna färg, inget är det andra likt även om det finns en viss röd tråd. I villan är allt ståtligare och man har mycket mer plats eftersom man har tillgång till alla rum i hela huset inte bara sovrummen. I villan kan ni också se delar av vår privata inredning som vi samlat på oss under åren. Alla rum har egen toalett och dusch både i villan och stallet. Det är bara de som bor i villan som har tillgång till villan. Tryck på de olika bilderna nedan för att se mer:

Maten

För oss är mat en stor del av upplevelsen när vi reser. Vi har lärt oss att de flersta av er tycker det samma. Vi har i två säsonger pratat med våra gäster, provat oss fram och känt på vad det innebär att driva ett boende med mat. Inför nästa säsong har vi tagit steget dit vi önskar att vara. Att lämna över restaurangen och driften till två människor som brinner för detta och som har en kunskap som sträcker sig långt långt mycket längre än vi ens kan tänka. Medans vi går över i den del av verksamheten där vi är bäst så låter vi dem ta hand om den delen som de är bäst på. Man ska alliera sig med de som kan något som man själv inte kan, det har vi lärt oss. Vi ska bygga upp en gård där vi jobbar med att bygga och utveckla, hitta på nya upplevelser och göra allt ännu lite vackrare. Våga ta ut svängarna och finna nya lösningar på saker. Vi vill bygga så hållbart vi klarar och vi vill att vår mat ska vara ren och odlas nära oss. Vår nya kock bygger faktiskt i skrivande stund upp en helt ny köksträdgård där han ska odla mesteparten av vår mat. Vi gläder oss enormt till att låta er få uppleva detta. Vi kikar hela tiden på nya lösningar som gör vår gård hållbar. Nästa år ska ni få en matupplevelse som ligger en bra bit över det ni upplevt här tidigare. Mer om detta snart men gläd er till en ny säsong på The Norrmans Countryside!
Läs mer om maten här!