The Norrmans
Countryside

Långt ut på den danska landsbygden finner du vårt Boutique Bed and Breakfast. Hit kommer man för att slappna av, äta och dricka gott, bli inspirerad, spela spel, sitta med vid social dining på kvällarna, ligga i hängmattan under valnötsträdet på dagen, spela boule med vänner ute i ladan eller ströva runt i vår butik och bli inspirerade av den inredningsvärld vi byggt upp där. Här finns inga bilar, det är helt tyst och ni ser ut över åkrarana. Vi tror att detta är bra för människan och därför valde vi denna plats.


Nytt för säsongen 2020 är att vi har ett värdpar som tar hand om vårt ställe. Det innebär inte att vi försvinner men att vi gör mer av det vi är riktigt bra på som att bygga och utveckla och skapa vackra världar som ni kan uppleva. Vårt nya värdpar heter Fanny & Scott och har arbetat med några av de bästa restaurangerna i världen och nu ska de ge vidare av sin kunskap till er. De ska helt enkelt göra det de är bäst på, laga mat, servera vin och ta hand om er. Nedan ska ni få några ord direkt från dem (pst, det kommer att bli en sjukt bra säsong;):

Våra tankar

Så länge vi kan minnas har vi arbetat hårt och passionerat med våra yrken. Vi har äran idag att bära med oss erfarenheter från några av de bästa restaurangerna i världen. När 2019 sakta mynnar ut och ett nytt år öppnar sig framför oss har vi kommit till en punkt i våra liv där landsbygden lockar oss allt mer. Vi drömmer om att få odla, skörda och laga mat på ett sätt som skapar meningsfulla måltidsupplevelser i en avslappnad omgivning bort från storstäderna. Tåstrup och The Norrmans ger oss den perfekta grunden för utveckling, både professionellt och personligt. Vi ser verkligen fram emot att få dela våra framtida planer med er alla.Vårt koncept

The Norrmans är idag ett väletablerat B&B där teamet har otroligt omtänksamt tänkt på varenda liten detalj när det gäller bekvämlighet, inredning och design. Stället präglas av kreativitet som inspirerar både personalen och gästerna, men som samtidigt lämnar utrymme för både kropp och själ att vila. Vi är övertygade om att vi, med våra erfarenheter från spetsen av den internationella gastronomin, kan fortsätta utveckla The Norrmans mot en ny, dock inte främmande riktning. Vårt främsta fokus kommer att vara att jobba med det som finns runt omkring oss. Vi vill använda oss av platsen till dess fulla potential och därmed skapa en ännu mer förankrad mat- och dryckesupplevelse. Omgivningen och marken erbjuder oss fantastiska möjligheter att utvidga vårt skapande. Därför vill vi bygga en trädgård som inte bara när jorden och våra gäster utan även oss själva och samhället. Vi kommer inte att ändra The Norrmans koncept utan helt enkelt förädla det genom våra erfarenheter och passion. Vi brinner för att odla grönsaker med minsta möjliga ingrepp, samla råvaror från regionen och tillaga dem med största möjliga respekt för landet, bönderna och den naturliga skönheten av ting. Ni, gästerna runt bordet, står i kärnan av upplevelsen i sin helhet. Vi och stället med alla sina rikedomar kommer att ta hand om er till vårt yttersta. Vi ses snart.

Villan eller stallet?

När du bor på "The Norrmans - countryside" kan du välja mellan att bo i det gamla stallet eller i villan. Om du klickar på bilderna kommer du vidare till de olika husen och kan läsa mer om vilket som passar dig bäst. I stallet är rummen små och mysiga och alla har sin egna inredning och egna färg, inget är det andra likt även om det finns en viss röd tråd. I villan är allt ståtligare och man har mycket mer plats eftersom man har tillgång till alla rum i hela huset inte bara sovrummen. I villan kan ni också se delar av vår privata inredning som vi samlat på oss under åren. Alla rum har egen toalett och dusch både i villan och stallet. Det är bara de som bor i villan som har tillgång till villan. Tryck på de olika bilderna nedan för att se mer:

Maten

För oss är mat en stor del av upplevelsen när vi reser. Vi har lärt oss att de flersta av er tycker det samma. Vi har i två säsonger pratat med våra gäster, provat oss fram och känt på vad det innebär att driva ett boende med mat. Inför nästa säsong har vi tagit steget dit vi önskar att vara. Att lämna över restaurangen och driften till två människor som brinner för detta och som har en kunskap som sträcker sig långt långt mycket längre än vi ens kan tänka. Medans vi går över i den del av verksamheten där vi är bäst så låter vi dem ta hand om den delen som de är bäst på. Man ska alliera sig med de som kan något som man själv inte kan, det har vi lärt oss. Vi ska bygga upp en gård där vi jobbar med att bygga och utveckla, hitta på nya upplevelser och göra allt ännu lite vackrare. Våga ta ut svängarna och finna nya lösningar på saker. Vi vill bygga så hållbart vi klarar och vi vill att vår mat ska vara ren och odlas nära oss. Vår nya kock bygger faktiskt i skrivande stund upp en helt ny köksträdgård där han ska odla mesteparten av vår mat. Vi gläder oss enormt till att låta er få uppleva detta. Vi kikar hela tiden på nya lösningar som gör vår gård hållbar. Nästa år ska ni få en matupplevelse som ligger en bra bit över det ni upplevt här tidigare. Mer om detta snart men gläd er till en ny säsong på The Norrmans Countryside!
Läs mer om maten här!