Annas övriga arbete

"Annas övriga arbete" tänker ni nu, är hon knäpp? Räcker det inte att ha ett fullproppat B&B att ta hand om som inte ens är färdigbygt och nu även en smedja som ska renoveras? Ja, det kan vara så att vissa människor tycker att jag är just knäpp. Jag har en skapargen och när jag nosar upp ett projekt som är intressant för mig så riktas min energi dit och då finns det mycket energi. Ibland är det också så att projekten nosar upp mig. Ibland säger jag nej och det handlar oftast om att projektet inte känns rätt för mig för ska jag ha möjlighet att gå in med all kraft så måste jag brinna för det jag gör och jag lovar att jag är ärlig. Så jag är inte bara på gården, jag reser runt, föreläser (om varför vi är galna nog att göra det vi gör), inreder, stylar, gör produktbilder med outstanding människor osv.. 

Ibland trillar det in helt nya saker och eftersom jag lever efter principen "hur svårt kan det vara" så kastar jag mig ofta ut i okända saker. Ibland visar det sig att vara just "svårt" men problem är till för att lösas och ibland tror jag att det är lättare att lösa problem på vägen när man inte byggt upp dem som stora hinder.
Så har du ett projekt som du kanske tänker att jag skulle passa in i så lufta det med mig, kanske är jag rätt kvinna för jobbet, kanske inte. Jag har världens bästa fotograf med mig på vägen för det är något jag kan så är det att omge mig med världens bästa människor.

.. och vad gäller gården, den är ju nästan klar;)

Vi hörs!

Love Anna
anna@thenorrmans.com