Just nu

 
Vi håller på med en hel massa olika saker och vi tycker om när ni får ta del av det goda vi finner på vår väg. Saker som vi vill dela med oss av. Andra människor som vi inspireras av som gjort något bra. Just nu delar vi med oss av en en weekend i Köpenhamn som vi upplevde i slutet av sommaren. Just sommaren kanske känns långt borta men vi kan inte tänka oss ett bättre tillfälle att dela med oss av denna inspiration. Låt oss se fram emot en tid då vi kan cykla i Köpenhamn igen, utan munskydd och covid på släptåg som en irriterande lillasyster. Oj vad vi ska kramas då ;)

Det fanns inte en lång research bakom denna helg utan vi drog dit vårt hjärta ville just för stunden. Det handlar inte om bästa ställena eller finaste inredningen utan om människor vi mötte på vår väg som gjorde något bra. Vi hade inte delat om vi inte hade älskat de platser vi var på. Kanske något kan inspirera dig?  Förhoppningsvis var inte detta sista gången vi gjorde ett vackert litet inspirationsblad tillsammans med våra vänner Teo och Nicklas från Instagramkontot DustyPink Deco. Nicklas ska ha all världens eloge för det arbete han lagt ner på denna guide. Vi andra har bara varit med och njutit och gjort allt det härliga ;)

Tack kära vänner för att ni vill skapa magi med oss! 
Snart igen!

Nu kan ni ladda ner den här nedanför och märk väl att den är helt helt gratis och känner ni att denna var faktiskt värd en slant eller två så ge bort den slanten till djuren som står oss varmt om hjärtat. Till en organisation som drivs av engagerade människor som gör något bra nämligen Humane Society International.
 


Ladda ner "Weekend in CPH med The Norrmans och DustyPink Deco"