Tider

Morgenmad serveras under tiden restauranger er lukket i anslutning till ditt værelse. Du anger tid du vill hämta din morgenmadsbricka vid incheckning eller vid aftensmaden.

Aftensmadens tidspunkt bestämmer du vid incheckning.

Omgivningar

Det finns mycket att besöka i vår omgivningar. Läs mer
här.

OBS MINIBAR

Hos oss

  • Butiken
  • Badtunnan
  • Petaque banorna
  • Trädgården
  • Odlingarna
  • Hästarna (om de är på plats)
Läs mer nedan

Butiken

Du har väl inte missat vår inredningsbutik på loftet över rummen i stallet. Du går upp för trappan på gaveln av stallet. Där uppe finner du mitt (Annas) lager med inredning som jag använder i mina olika inredningsprojekt. Du får lov att handla eller bara gå runt och se på allt. Ibland är det fullt och andra gånger tomt. Detta är inte en traditionell butik.

Våra tankar om The Norrmans

När vi byggde detta stället var tanken att det skulle vara en plats där man kunde slappna av. En plats utan bilar och reklam. En plats utan tv på rummet men med mängder av böcker att läsa. Vi ville att det skulle vara en operfekt värld där ögat upplever något det inte ser till dagligt. Maten är lagad med kärlek och i samspel med djur och natur. När vi renoverat har vi valt material som är naturliga, som korken i restaurangen som andas och gör inneklimatet behagligt och ljuddämpat eller kalkfärgerna som ni ser överallt på väggarna.

Badtunnan

Vill du bada? Har du inte bokat tid? Hör med oss i personalen om det finns ledig tid.
Glöm inte att duscha innan du hoppar i!