Vi behöver nya människor i vårt team


Är det du?

Som alltid så förändrar vi lite inför varje säsong. Tänk vad tråkigt det skulle vara om allt var sig likt varje gång ni kom hit ;) Man lär sig saker, utvecklar och utvecklas och kommer på nya briljanta idéer som förverkligas. Nästa år kommer Fanny som varit ansvarig för restaurang och hotell att träda ett steg ut ur driften, Scott kommer att vara kvar och basa över köket och det som serveras på våra tallrikar samt vår hållbara profil. Vi letar nu efter ett par olika människor som deltid eller heltid kan vara med oss vidare. Trots ett tufft år så utvidgar vi igen med ytterligare intressanta saker som alla gäster kommer att få reda på snart men först ska vi ha några nya människor på plats som kan hjälpa oss att omvandla en del av våra idéer till verkligeht. Vi letar efter dig som drivs av resultat och ett liv på landet framför pengar och storstad också behöver du älska andra människor. Du kommer att arbeta massvis med att serva andra människor, få dem att må bra, ta emot deras ris och ros och du behöver älska att göra det :)

Hotel

Vi söker efter någon som kan ansvara för vår hotelldrift. Vi önskar att du har erfarenhet av hotelldrift med allt vad det innebär. Vi är ett litet litet hotell så här handlar det om att vara på golvet och arbeta själv tillsammans med de anställda. Du måste älska drift. Vi letar inte efter dig som vill inreda och bygga utan efter dig som vill drifta och optimera. Du kanske jobbar i en större koncern idag men längtar efter något mindre och att själv få komma i närkontakt med gäster igen. Det är fantastiskt om du är bra på ekonomi, har erfarenhet av att leta upp de bästa medarbetarna man kan tänka sig och vågar tänka nytt när det gäller hotelldrift. Det handlar också om att sälja vårt hotel till magasiner och gäster. Få oss att synas. Ha en strategi, denna del kan skötas av event/PR personen men ska förstås av den som driver hotelet.

Denna tjänst kan kombineras med Event/PR tjänsten och det kan vara en fördel om du har stor erfarenhet av PR.

Restaurang

Vi behöver någon som kan jobba på golvet i restaurangen men samtidigt se till att den personal som behövs just den dagen finns. Du behöver ha erfarenhet från restaurangvärlden och ha känskap till öl och vin och även annan alkohol. Du ska vilja jobba på golvet och inte ha problem med att arbeta kvällar och helger ute på landsbygden. Vi har ett kök som har en hållbar ideologi, odlar egna grönsaker och tror på en hållbar framtid. Det är också ett litet team som arbetar tätt ihop.

Vi erbjuder livet på landet, ett kök i utveckling med hållbarhetsprofil. Du kommer att få vara en del av ett team som finner nya vägar inom detta området. Även restaurangen är liten vilket ger en närhet till gästerna. Vi värdesätter service högt och du ska tycka om att serva andra människor. 

Event/PR

Vi kommer att satsa mer på konferenser, bröllop och andra tillställningar så snart COVID har lämnat oss. Vi letar därför efter dig som har jobbat med stora tillställningar tidigare och har erfarenhet av detta samt vet vart du ska gå ut och göra reklam för dessa evenemang. Vi önskar att du har stor erfarenhet av PR och även kan optimera så att hotellet fylls upp med både konferenser och att alla hotellrum är slutsålda till alla tider. För att jobba med PR måste man inte vara på plats och denna tjänst är mest sannolikt en deltidstjänst om du inte skaffar så mycket event att du jobbar fulltid eller kombinerar den med att driva hotellet. Vi önskar att du berättar för oss hur detta kan se ut. Vad är dina tankar? Hur kan man marknadsför oss? Hur får vi in fler konferanser?

Känner du att du är på ett ställe i livet där du har kraft, ork och massa positiv energi att delge oss och våra kunder så skicka en ansökan till info@thenorrmans.com. Bli inte stressad om vårt svar dröjer ;). Vi är ett litet team men det finns enormt med kärlek här och möjlighet att vara med i ett företag som växer och som inte är rädda för att utveckla och förändra. Det kan finnas möjlighet till övernattningsrum om du önskar pendla. Ge oss dina tankar om vad du kan bidra med hos oss.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!