Vi behöver nya människor i vårt team


Är det du?

Som alltid så förändrar vi lite inför varje säsong. Tänk vad tråkigt det skulle vara om allt var sig likt varje gång ni kom hit ;) Man lär sig saker, utvecklar och utvecklas och kommer på nya briljanta idéer som förverkligas. Vi letar nu efter ett par olika människor som deltid eller heltid kan vara med oss vidare. Trots ett tufft år så utvidgar vi igen med ytterligare intressanta saker som alla gäster kommer att få reda på snart men först ska vi ha några nya människor på plats som kan hjälpa oss att omvandla en del av våra idéer till verkligeht. Vi letar efter dig som drivs av resultat och ett liv på landet framför pengar och storstad också behöver du älska andra människor. Du kommer att arbeta massvis med att serva andra människor, få dem att må bra, ta emot deras ris och ros och du behöver älska att göra det :)

Hotel

Sommersæsonen nærmer sig og vi leder efter deltids- og fuldtidsansatte till vores team på The Norrmans. De primære arbejdsopgaver vil bestå af rengøring og klargøring af værelser, servering af morgenmad, afrydning og løbende opvask. Hotelerfaring er en fordel men ikke et krav.

For mere information om os: www.thenorrmans.com 
Vi holder samtaler løbende og ansætter, hvis de rigtige dukker op, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede idag til info@thenorrmans.com.
Vi ser frem til at høre fra dig.

The Norrmans is growing. We are now looking for people to join our housekeeping team. Both part-time and full-time positions are available.
If interested, please send your CV to info@thenorrmans.com. We would love to hear from you.
Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know!

Restaurang

Vi behöver någon som kan jobba på golvet i restaurangen men samtidigt se till att den personal som behövs just den dagen finns. Du behöver ha erfarenhet från restaurangvärlden och ha känskap till öl och vin och även annan alkohol. Du ska vilja jobba på golvet och inte ha problem med att arbeta kvällar och helger ute på landsbygden. Vi har ett kök som har en hållbar ideologi, odlar egna grönsaker och tror på en hållbar framtid. Det är också ett litet team som arbetar tätt ihop.

Vi erbjuder livet på landet, ett kök i utveckling med hållbarhetsprofil. Du kommer att få vara en del av ett team som finner nya vägar inom detta området. Även restaurangen är liten vilket ger en närhet till gästerna. Vi värdesätter service högt och du ska tycka om att serva andra människor. 

Känner du att du är på ett ställe i livet där du har kraft, ork och massa positiv energi att delge oss och våra kunder så skicka en ansökan till info@thenorrmans.com. Bli inte stressad om vårt svar dröjer ;). Vi är ett litet team men det finns enormt med kärlek här och möjlighet att vara med i ett företag som växer och som inte är rädda för att utveckla och förändra. Det kan finnas möjlighet till övernattningsrum om du önskar pendla. Ge oss dina tankar om vad du kan bidra med hos oss.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!